Arvi-verkosto

Verkoston tarkoitus on toimia poikien ja miesten ratsastusharrastuksen sanansaattajana. Verkoston jäsenet voi pyytää kouluun, tapahtumaan yms. tilaisuuksiin puhumaan ratsastuksesta nimenomaan pojan tai miehen näkökulmasta. Verkoston jäsen voi toimia tallilla myös poikien ja miehien apuna ja tukena. Olemme luonnollisesti myös täällä netissä, voit olla yhteydessä monin eri tavoin jos jokin harrastukseen liittyvä asia askarruttaa:

WhatsApp/puhelin, 040 7002852
Facebook, https://www.facebook.com/groups/220734601654922/
Sähköposti, info (at) miehetratsailla.fi

Verkosto toimii vapaaehtoisuuden pohjalta ja verkostoa on tarkoitus kasvattaa kattamaan koko maan. Verkoston tärkein tehtävä on saada ratsastavien poikien kiusaamista vähennettyä.

Mistä tulee nimi ”Arvi”? No…kaikki tämä on vähän niin kuin lähtöisin Arvista, Suomen nuorimmasta yrittäjästä, joka myös ratsastaa. Huima kaveri. http://www.korumiesarvi.fi/

Pyydä verkoston jäsentä puhumaan/tukemaan toimintaa

Tulemme mielellämme puhumaan kouluihin, yrityksiin, erilaisiin tilaisuuksiin parhaasta harrastuksesta. Verkoston jäsen voi toimia tallilla myös poikien ja miesten tukena vaikka harrastuksen alussa ja muutenkin. Ota yhteyttä.

Esityksemme ovat tilaajalle maksuttomia. Esitys voi pitää sisällään mm:

  • historiaa
  • tilastotietoa
  • lajiesittelyjä
  • miksi ratsastan?

Kuva: Rohan tallit

Liity verkostoon

Oletko poika tai mies…ja ratsastat? Tule mukaan kertomaan muillekkin kuinka hieno harrastus tämä on. Voit toimia myös tallilla poikien ja miesten tukena. Tai keksiä ihan oman tavan olla mukana!

Verkostoon kuuluvat saavat rakentaa esitelmänsä hyvin vapaasti, mutta ylläpidämme yhdessä Powerpoint tms. esityksiä joita kukin saa hyödyntää tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Voit osallistua myös tekemällä lahjoituksen Suomen Ratsastajainliiton keräykseen, jonka varat lahjoitetaan tukemaan vähävaraisten lasten ja nuorten ratsastusharrastusta:

https://www.ratsastus.fi/srl/hyvantekevaisyyden-kautta-ratsastuselamyksia-lapsille-ja-nuorille/